Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Teatrul Picioarelor cu Laura Kibe

15 mai 2018la11:00 - 13:00

- Gratuit

Institutul Italian de Cultură din București și Consulatul Onorific al Italiei la Brașov au plăcerea de a vă invita marți 15 mai 2018, la ora 11,00, la Centrul Multicultural și Educațional Săcele
(Bd. George Moroianu 17) la spectacolul
Teatrul Picioarelor cu Laura Kibel
Unde te duc picioarele

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.
Spectacol organizat în colaborare cu Liceul Teoretic George Moroianu – Săcele.

Teatrul picioarelor, spectacol între pantomimă şi teatru de păpuşi, a fost pus în valoare şi inovat de artista Laura Kibel care i-a dezvoltat tehnica şi tematicile. Picioarele, care sunt îmbrăcate cu mii de accesorii, devin personajele ironice sau dramatice ale spectacolului și ne redau povestiri de ieri şi de azi.

În mijlocul scenei, Laura Kibel, în negru, îşi îmbracă propriile picioare care devin treptat creaturi vii cu o identitate proprie, gata să ne povestească întâmplări fantastice.

Protagonista dispare în mod magic în spatele personajelor pentru a lăsa loc poveştilor create de ea însăşi. Laura Kibel nu foloseşte cuvinte, ci numai gesturi şi muzică; spectacolele sale amuzante, poetice sau ironice depăşesc graniţele lingvistice și capătă un conţinut universal.

Este un spectacol apreciat de publicul de orice vârstă, cultură şi naţionalitate.

Spectatorul vede în faţa ochilor săi cum artista îşi transformă părţi ale propriului corp, ca tălpile picioarelor, genunchii, gambele, în feţe vii şi expresive, în nostime capete cu chelie, în păpuşi vivante care iubesc, suferă, se luptă, se distrează.

Acest spectacol vizual original este însoţit de o muzică foarte sugestivă care poate să înlocuiască cuvintele. Varietatea sunetelor, a temelor şi a efectelor sonore îmbogăţește spectacolul.

Laura Kibel străbate lumea în lung și în lat de peste douăzeci de ani cu Teatrul Picioarelor și a primit numeroase premii și medalii internaționale.

Detalii

Dată:
15 mai 2018
Oră:
11:00 - 13:00
Cost:
Gratuit

Organizator

Liceul Teoretic George Moroianu

Loc de desfășurare

Centrul Multicultural şi Educaţional Săcele
Bld. George Moroianu nr. 17
Săcele, România
+ Hartă Google

Detalii

Dată:
15 mai 2018
Oră:
11:00 - 13:00
Cost:
Gratuit

Organizator

Liceul Teoretic George Moroianu

Loc de desfășurare

Centrul Multicultural şi Educaţional Săcele
Bld. George Moroianu nr. 17
Săcele, România
+ Hartă Google
© 2017 - Centrul Multicultural şi Educaţional Săcele